Nem csak alapanyagban, de felfogásban is sokféle van ami a vegetáriánus konyhához köthető. Ezek országtól, vallástól, és anyagi lehetőségtől függően végtelen változatosságban szolgáltatják a recept lehetőségeket azoknak, akik a vegetáriánus konyhaművészet remekeit szeretnék megismerni.
Személy szerint az egyszerű, gyorsan, könnyen elkészíthető, könnyed (bár gyakran fűszeres) étkek pártolója vagyok. Ritkán készítek el előre ételt, általában a frissen főzött dolgokat szeretem. Persze kivételt képeznek a "nasik", amiket jó előre elkészíteni, hogy aztán órákkal, esetleg napokkal később, illetve egy kellemes italozás alkalmával elfogyaszthassuk.
A receptjeim többsége nagyon egyszerű, ezért bárki könnyen átalakíthatja szája íze szerint.
2009. december 11., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése